Inspiration

Hjælp Opret bruger Log ind Udlej

6 gode grunde til at leje ud på Yepti

1. Yepti er gratis

Andre deleøkonomi tjenester tager ofte en procentdel af handlen mellem lejer og udlejer, eller køber og sælger. Hos Yepti har vi derimod valgt og gøre det gratis, at leje og udleje. Vi mener nemlig vores koncept er så godt, at det bør være for alle.

2. Yepti er bæredygtighed

Vores klode har aldrig været under større pres og det skyldes bl.a. den ”brug-og-smid-væk” kultur der er opstået de senere år.

Når du deler dine ting på Yepti, kan du være med til at afhjælpe problemet en lille bitte smule. Det er jo ikke sikkert, at du skal bruge fx dit videokamera eller græsslåmaskine hver dag og så kan du lige så godt tjene lidt ekstra penge ved at leje det ud på Yepti.

På den måde sparer du plads, tjener penge, hjælper din ”nabo” og gør noget godt for vores jordklode.

3. Yepti er sjovt

Hvis du skal holde fest, er det vigtigt at holde en fest som dine gæster husker dig for. En måde at sikre dette på er, at tilføje et sjovt element til din fest. Det kan være en slush ice maskine, en jukebox, en popcorn maskine eller noget helt fjerde. Det er dyrt at købe og fylder meget, men billigt og nemt at leje på Yepti!

4. Yepti er din opsparing

Har du nogensinde tænkt over hvor meget du har stående på loftet, i kælderen, eller ved siden af sengen, som du aldrig bruger og som du har købt i dyre domme? Det kan være dine ski, havetraktor, boremaskien, fodboldstøvler, barnevogn… Der skal en god fantasi til at sætte begrænsninger.

Alt dette, og meget mere, kan du tjene penge på at leje ud, samtidig med, at du får mere plads.

5. Yepti bringer folk sammen

Det er sjovt at møde nye mennesker og især hvis de har samme interesse som dig. Forestil dig at du har en ekstra guitar, som du sjældent bruger. Hvis du lejer din ekstra guitar ud på Yepti, kan det være du møder dit næste bandmedlem.

6. Yepti er sikkert

Sikkerhed frem for alt! Når du lejer på Yepti er dine ting altid forsikret gennem Alm. Brand. Læs mere om Yeptis forsikringer her.OPRET DIG SOM GRATIS BRUGER HER SÅDAN FUNGERER DET