Forsikring og tillid

Hvad sker der hvis mine ting bliver ødelagt eller beskadiget?

Hos Yepti har vi din ryg! Som bruger på Yepti er du automatisk omfattet af vores forsikring der dækker dine lejede ting med op til 100.000 kr. på den måde kan vi sammen skabe en tryg og sikker deleøkonomisk hverdag.

Du kan kan læse Forsikringsbetingelserne her

BASERET

TILLID

Garanti

Der er ingen grund til at bekymre sig om hvorvidt ens ting går i stykker eller bliver væk; vores forsikring dækker op til 100.000 kr.

Verificering

Når man signer up til Yepti skal alle bruger igennem en godkendelseprocess, hvilket betyder at du trygt kan gå i gang med både at udleje og leje udstyr. Vi bruger Veriff, som er et af verdens bedste valideringssystemer.

24/7 support

Vores support-team er altid klar til hjælpe dig med de problemer eller den forvirring der måtte opstå.

Reviews

Lær andre brugere at kende gennem deres profiler.

Grunde til at du vil på Yepti!

I stedet for at dine ejendele samler støv, så aktivér deres værdi ved at udleje dem. Det er begrænsende at se ejerskab som en egennyttig ting - sé det snarere som en investering - som en mulighed for indkomst.

Det kan være rigtig dyrt at købe fx et kamera eller andet udstyr af god kvalitet. Specielt hvis du måske kun bruger det et par gange om året. Ved at leje når det passer dig, kan du få adgang til det bedste udstyr uden at det koster en andelslejlighed.

Der kan gå rigtig meget tid med at skulle læse artikler og anmeldelser for at sikre dig at de ting du køber er de rigtige. Tid du i stedet kunne bruge på at anvende dem. Med Yepti låner du lige det du har lyst til uden at binde dig. det vil sige at hvis der kommer et bedre produkt, låner du bare det næste gang.

Hos Yepti er fællesskabet meget vigtigt. Lær dine naboer eller andre ligesindet at kende igennem appen. Måske de endda kan lære dig noget om den hobby du har? Få mulighed for at lære din nabo at kende. Når du udlåner dine ting møder du en masse spændende og anderledes mennesker - folk som du ellers aldrig ville møde i dit normale liv.

Hjælp fremtidige generationer ved aktivt at sige at ejerskab ikke bør være den primære identitetsmarkør i vores samfund. Der er så uendelig mange miljømæssige og økonomiske fordele ved at leje i stedet for at eje. 

Contact Us

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search