HVEM ER VI?

Yepti styrker kreativitet og reducerer forbrug ved at bygge bro imellem mennesker der ikke er bange for at dele

Vi har derfor designet en app, der har lyst til at hjælpe hinanden og tjene penge samtidig.

Vi forsøger at være en del af løsningen af de økonomiske, sociale og miljømæssige udfordringer som vi står over for i Danmark og globalt..

MØD DET FANTASTISKE HOLD BAG YEPTI

Johannes V. Lockwood

Change Magician

Johannes Vasco Lockwood

Change magician

Johannes er vores japanske cyper punker som med sin metamoderne perception af tingenes beskaffenhed på empatisk manér sørger for at alle gør deres arbejde ordentligt.

Michael Yule

Allies Curator

Michael Yule

Allies Curator

Michael bevæger diskurser, bjerge og hjerter. Han er bedre klædt end en rich kid fra Syd Korea og så har han 10x mere bourdieusk kapital end Ai Weiwei. Hvis man skulle starte en ny civilisation på Mars med 50 andre, er vores råd at udvælge Michael.

Lewis Burtt-Smith

Motion Picture Mystic

Lewis Burtt-Smith

Motion Picture Mystic

Hvis man krydser Elliot Anderson (Mr. Robot) og Richard Gere (Pretty Woman) får man Lewis. Han er ligesom en sjov, men irriterende lillebror der er god til alt hvad han beslutter sig for.

Rune Svenningensen

Brand Brightener

Rune Svenningensen

Brand Brightener

Rune er et superlativ til empati og han er den primære grund til at folk på Yepti er begyndt at give hinanden knus. Til trods for at andelen af folk hos Yepti der har fantastisk musiksmag er meget høj, så løber Rune stadig med prisen som firmaets DJ.

Mikael Koskela

3rd Wave Idealist

Mikael Koskela

3rd Wave Idealist

Det er ikke kun de gode mummitrolde der kommer fra Finland – det gør Mikael også. Ikke nok med at Mikael er den primære grund til at vores app er så flot som den er, han taler også japansk og skriver afhandlinger om Merkur.

ET FÆLLESSKAB AF LEJERE OG UDLEJERE

Folk bruger Yepti fordi det er nemt og sjovt, men de har også en vision. En vision om et samfund som ikke definerer sig ud fra hvad man ejer, men ud fra hvad man skaber!

YEPTI ØNSKER AT ÆNDRE KULTUREN

Yepti er en deleøkonomisk platform som fjerner elementet af ejerskab. At dele ting af høj kvalitet gør det mere tilgængeligt og økonomisk overskueligt at reducere ens miljømæssige fodaftryk.

De af os med de fleste ressourcer har det største ansvar for at gå forrest i denne udvikling.